Search found 4 matches

by Brandon
Mon Dec 11, 2017 7:34 am
Forum: Hikvision IP Cameras & NVR Recorders
Topic: Saved video settings lost all the time.
Replies: 1
Views: 485

Re: Saved video settings lost all the time.

The same issue happens in my IP HD security cameras and I fix it by doing a factory reset. After resetting my camera to factory settings. That issue will never happen again.
by Brandon
Thu Dec 07, 2017 9:20 am
Forum: Hikvision Turbo (HDTVI) Cameras & DVR Recorders
Topic: Hik-connect app issue with iPhone 6s
Replies: 7
Views: 3684

Re: Hik-connect app issue with iPhone 6s

I also face this issue with my HD Security cameras , the reason behind my issue is software incompatibility. I resolve my issue by updating my phone software to a new version. I also suggest you check the version of your phone software. If still issue exists then contact the technical support team f...
by Brandon
Wed Dec 06, 2017 7:39 am
Forum: Hikvision IP Cameras & NVR Recorders
Topic: push notification problem on more than one camera
Replies: 3
Views: 1299

Re: push notification problem on more than one camera

There are some troubleshoots to solve push notification problem: Make sure you have enabled push notification in your desktop software or mobile apps. Updating security camera firmware or firmware camera to the latest version could fix potential bugs that have been meddling with the push notificatio...
by Brandon
Fri Dec 01, 2017 5:54 am
Forum: Hikvision IP Cameras & NVR Recorders
Topic: Problem Activating camera ip Hikvision
Replies: 2
Views: 6844

Re: Problem Activating camera ip Hikvision

Cameras with firmware 5.3.0 and above before connecting to the network need to "activate" because they come from the factory without password (not active). Since the cameras with the new firmware "default" no password, the Installer having trouble connecting IP cameras HIKVISION with firmware 5.3.0 ...